Aftellen tot pakjesavond!

Sinterklaas en zijn pieten zijn dan weer in het land! En dat betekent een huis vol pepernoten, urenlang door het speelgoedboek bladeren én eindeloze verlanglijstjes maken.
Een heerlijke maar ook spannende tijd voor kinderen (en leuk voor de ouders).

Kunnen ze niet wachten met het zetten van de schoen? En kijken ze vol verwachting uit naar pakjesavond?
Het leukste moment van het jaar! Om het aftellen tot dit gezellige avondje leuker én inzichtelijker te maken voor kinderen heeft Allesupplies.nl een cadeautje: een handige Sinterklaas aftelkalender!

Met de aftelkalender kunnen kinderen op een leuke manier aftellen tot het pakjesavond is. Zo weten ze precies hoeveel nachtjes ze nog moeten slapen. De kalender telt af vanaf 18 november: De stoomboot uit Spanje is afgelopen weekend al weer in ons land aangekomen. En door vervolgens iedere dag één vakje in te kleuren komt het heerlijke avondje steeds dichterbij!

De aftelkalender kun je gratis downloaden. Print ‘m vervolgens uit en hang de kalender op een handige plek. Je hebt voor deze Sinterklaas aftelkalender dus alleen papier, aftelbenodigdheden (zoals een sticker of een kleurpotlood) en een punaise of plakbandje nodig. Óf je maakt er een leuk schoencadeautje van!

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne Sinterklaas avond!

Je download hier de GRATIS SINTERKLAAS AFTEL KALENDER. De aftelkalender is op A4 formaat. Een cadeautje van ons voor jou!

 

0