Gratis service? Jazeker, bij ons kan dat!

Service op onze huismerk toners

Bij Allesupplies.nl heb je naast de keuze uit een groot assortiment huismerk tonercartridges ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de hulp van ons technisch personeel. Standaard heb je al 3 jaar garantie op ons huismerk toners en gratis service op locatie als er een probleem ontstaat door onze huismerk toner.

SMARTPrint is GRATIS service voor de printer

gratis abonnement

per maand opzegbaar

Hoe werkt het?

 • Je meld jouw printer(s) aan voor de gratis service
 • Je installeert onze gratis tool om nooit zonder toner te komen
 • Wanneer toner besteld moet worden ontvang je een bericht
 • Je besteld de toner op Allesupplies.nl
 • Bij een storing kan je onze service gratis inschakelen
 • Je betaalt geen contractkosten, voorrijkosten of arbeidskosten

10 euro per maand

per jaar opzegbaar

Wat krijg je extra?

 • Gegarandeerde responstijd van 1 werkdag
 • Jaarlijkse onderhoudsbeurt van de printer

Ik wil graag meer informatie over SmartPrint

 

Verification

Onze huismerk toners van Quantore

Wij hebben ervoor gekozen om, naast de originele toners, ook huismerk (of “compatible”) toners aan te bieden. Dit is een voordelig alternatief voor de vaak dure merk toners. Je merkt geen verschil, alleen de prijs is lager. De keus is gemaakt het Quantore huismerk aan te bieden. Deze leveren een breed assortiment hoge kwaliteit huismerk toners. Daarom hebben gebruikers van Quantore Inkt & Toner 100% garantie. Staat jouw merk of printer er niet bij, neem dan contact op met onze medewerkers, wij zoeken voor jou!

Zoveel merken

Om de kosten van printen te drukken, worden er veel huismerk toners geboden van verschillende merken. Deze toners en cartridges zijn vaak een stuk goedkoper dan de originele producten. Zoveel merken als er zijn, zo uiteenlopend is ook de kwaliteit van cartridges.

Waarom Quantore huismerk?

Allesupplies.nl biedt met het Quantore assortiment een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige inkt- en tonercartridges. Dankzij de ervaring en betrokkenheid van haar medewerkers spelen zij een toonaangevende rol op de Europese markt. Daarnaast werken zij milieuvriendelijk door lege cartridges zoveel mogelijk te hergebruiken.

100% garantie

Wij staan, samen met Quantore, garant voor een uitstekende kwaliteit. Producten en cartridge bestanddelen worden gedurende het volledige productie-, verpakkings- en leveringsproces uitvoerig getest. Daarom krijg je 100% garantie op de werking van de toner of cartridge. Mocht het desondanks voorkomen dat een Quantore cartridge of toner niet naar volle tevredenheid werkt of schade aan een printer veroorzaakt, dan nemen wij de kosten van vervanging of reparatie van de printer voor onze rekening. Daarnaast bespaar je ook nog eens op jouw printkosten.

Bekijk ook het garantiecertificaat

*Voorwaarden SMARTPrint

   • Printers kunnen enkel aangemeld worden als zij op dat moment geen storingen hebben. Triple S behoud zich het recht om elke overeenkomst om deze reden op enig moment te ontbinden.
   • Voor bepaalde regio’s kan Triple S besluiten wel voorrijkosten in rekening te brengen. Klant wordt hier bij aanmelding over op de hoogte gebracht.
   • Voor onderdelen van de printer die vervangen moeten worden, stuurt Triple S een vrijblijvende aanbieding. Indien klant niet gebruikt maakt van de aanbieding, kan Triple S de overeenkomst ontbinden.
   • Klant verplicht zich alle benodigde materialen voor de printer aan te schaffen bij Triple S. Indien klant hier niet aan voldoet, kan Allesupplies de overeenkomst per direct ontbinden en alle gemaakte kosten bij de klant in rekening brengen.
   • Triple S zal zich inzetten om binnen 5 werkdagen waar nodig een bezoek op locatie in te plannen.
   • Indien er minder dan 500 zwarte pagina’s of 250 pagina’s kleur per maand worden geprint mag Triple S de overeenkomst eenzijdig ontbinden. Klant kan geen aanspraak maken op een vergoeding van Triple S bij de ontbinding van de overeenkomst.
   • Storingen die een gebruiker zelf kan verhelpen zijn uitgesloten.
   • Storing die ontstaan zijn door onjuist gebruik zijn uitgesloten.
0