Kom in actie voor KiKa

Quantore viert dit jaar haar 100e verjaardag. En omdat wij partner zijn vinden wij dit een mooie actie. Een goede aanleiding om iets goeds te doen, iets te betekenen voor een ander. Daarom wordt er € 0,10 per verkocht pak Quantore Economy papier aan Stichting KiKa gedoneerd. KiKa financiert wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. En dat is belangrijk, want wij wensen iedereen een mooie leeftijd toe.

Quantore voor KiKa kleurplaat
Om deze actie op een sympathieke, maar ook laagdrempelige manier te kunnen ondersteunen, hebben we voor KiKa een kleurplaat ontworpen. Deze kleurplaat delen wij via onze social kanalen met de hashtag #quantorevoorkika. We roepen iedereen op om de tekening zo creatief mogelijk in te kleuren of te versieren en vervolgens online te delen met de bijbehorende hashtag. Degene met de mooiste kleurplaat wint een door ons samengesteld knutselpakket. De kleurplaat download je hier . Op www.quantore.nl/quantore-voor-kika vind je meer informatie over de voorwaarden van de actie. Samen in actie voor KiKa!

Wij hopen samen met jullie zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting KiKa, zodat zij nog meer kinderen kunnen helpen genezen.

Bekijk ook onze staffelprijzen!

Actie geldig tot t/m 31-12-2020

0