Welkom bij ALLESUPPLIES.NL

Je bent op dé webwinkel van Triple S BV met kantoor- en facilitaire artikelen voor o.a. het MKB. Een ruim assortiment, scherpe prijzen en supersnelle levering zijn slechts enkele succesfactoren. Daarnaast kennen al veel klanten onze printer service en kostenbesparende oplossingen.

Wij zijn aangesloten bij Quantore, één van de grootste spelers op het gebied van kantoorartikelen. Quantore zorgt al bijna 100 jaar voor slimme inkoop en excellente logistiek, zodat wij ons volledig kunnen richten op deskundig advies en persoonlijke service. Je profiteert bij ons dus van het beste van twee werelden! Dankzij de intensieve samenwerking kunnen we bovendien onze prijzen laag houden en leren we iedere dag beter in te spelen op jouw wensen. Maak een keuze uit de ca. 25.000 artikelen die in kantooromgevingen worden gebruikt en laat je inspireren door de tips en deskundig advies van onze medewerkers.

Ons assortiment bestaat uit A-merk printingsupplies en hoogwaardige compatible cartridges, toners en drums voor vrijwel ieder type inkjet- en laserprinter, maar ook een uitgebreid assortiment kantoorartikelen. Van papierwaren, alles voor keuken en kantine, printers & MFP’s tot ICT-accessoires. Wij bieden jou alles voor een goed ingericht kantoor en net als een fijne (thuis)werkplek.

De medewerkers van ALLESUPPLIES.NL werken voor jou op een gemotiveerde en vriendelijke no-nonsense manier. Ze zijn deskundig en hebben jarenlange branche-ervaring. Hierdoor ben je te allen tijde verzekerd van de beste service!

Scherpe prijzen

Oordeel en overtuig uzelf wat u kunt besparen!

Supersnelle levering

Levering binnen 24 tot 48 uur

Zeer ruim assortiment en grote voorraad

Alle merken, alle types

Perfecte bereikbaarheid

Goede telefonische bereikbaarheid, ook per fax of mail

Duidelijkheid

Alle prijzen zijn exclusief BTW, lage verzendkosten

Veilig kopen

Betaling op factuur of via iDEAL

Deskundig advies

Al jaren ervaring in de branche

Vakkundige servicepartner

Onderhoud en reparatie bij storingen

Goede garantieafhandeling

100% garantie op alle artikelen

Bekijk ook eens onze andere websites

external

Contact

Adres: Koolbergseweg 31, 6604 BL Wijchen

Telefoon: 024 64 55111

Email: allesupplies@triplesss.nl

KVK: 18032369

BTW: NL005634817B01


Openingstijden

Maandag - Vrijdag 8.30 tot 17.00

Zaterdag en Zondag gesloten


Voorwaarden

0