Soms wat later dan dat je gewend bent

Hoe werkt online bestellen momenteel?
Het coronavirus brengt heel veel onzekerheid met zich mee en vragen. We realiseren ons meer dan ooit de belangrijke rol die Allesupplies.nl speelt in de leveringen. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat je veilig en prettig jouw bestellingen kunt blijven doen.

Corona en onze bezorging
Onze partner bezorgers gaan naar buiten zodat jij binnen kunt blijven.  Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Zolang dat veilig en gezond kan, laten we op verantwoorde wijze bezorgen. Dit is belangrijk voor het maatschappelijk verkeer. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop. Daarom volgen we de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. En hebben we maatregelen getroffen waar dat nodig is. We houden de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten.

Toename bestellingen en pakketten
Online bestellen is tijdens de coronacrisis een veilige en makkelijke manier om producten in huis te halen of bij medewerkers thuis te laten bezorgen.
De hoeveelheid pakketten is daarom enorm toegenomen. Hierdoor kan de bezorging wat later zijn dan je van ons gewend bent.  Dat geldt ook voor internationale zendingen. We vragen hiervoor begrip.

Samen blijven we veilig!

0